ResearchED 2018 (presentatie)

Op 20 januri vond op het Herman Wesselink College in Amstelveen ResearchED 2018 plaats. Ik vond het een bijzondere dag. Naast het feit dat ik zelf ook een bijdrage mocht verzorgen, heb ik vele nieuwe inzichten gehoord en veel inspirerende mensen ontmoet. Dus ook de derde editie van ResearchED A'dam was absoluut een groot succes.

Voor degenen die het event nog niet zo goed kennen, zal ik het even verder toelichten. Ik denk namelijk dat je er in 2019, tijdens de vierde editie, echt bij moet zijn.

ResearchED is een veelzijdig congres dat tot doel heeft om de onderzoek-geletterdheid van leraren te verhogen, nieuwe manieren van professionele ontwikkeling te ondersteunen en onderwijsmythes te doorbreken. ResearchED vertegenwoordigt de drang van leraren om zichzelf bovenaan de onderwijspiramide te zetten en invloed te krijgen op hoe zij nog meer meester worden in hun ambacht. Op de conferentie komt een schat aan informatie voorbij over hoe docenten onderzoek kunnen gebruiken in de dagelijkse lespraktijk.

Tot slot wil ik ook de bezoekers van mijn presentatie bedanken. Volgens afspraak vinden jullie hieronder de presentatie. Onder de presentatie vind je ook nog het digitale prikbord met de links naar artikelen die we (deels) tijdens de presentatie geraakt hebben.

Jos CöpGemaakt met Padlet