Over Leertijd

Leertijd.nl is netwerk van leerspecialisten die samen de missie hebben om het leren te verbeteren en te vernieuwen. Dit gebeurt door innovatieve concepten, aanpakken en leermiddelen te bedenken, te ontwerpen en te maken. Daarnaast helpen wij u graag op basis van onze kennis en ervaring bij de keuze- en implementatietrajecten van leermethodieken en -middelen binnen uw organisatie.

Vakinhoudelijk zijn wij gespecialiseerd in alles wat met taal-, lees- en woordenschatonderwijs te maken heeft. Dit combineren we altijd met de eisen die de 21e eeuw aan ons stelt: veel aandacht voor persoonlijk leren, digitale didactiek en de inzet van ICT. We richten ons op alle omgevingen waarin geleerd wordt, zoals op scholen, in leerlabs, in taalhuizen en natuurlijk ook gewoon thuis.

Leertijd.nl werkt veelal in opdracht van (school)besturen, stichtingen, adviesbureaus en (uitgeef)bedrijven. Mocht u geïnteresseerd zijn in samenwerkingsprojecten dan maken we graag kennis en laten zien wat we voor u kunnen betekenen.


Jos Cöp
Onderwijskundige en leer(middelen)specialist  |  initiatiefnemer Leertijd.nlBerichten uit deze site zoeken op onderwerp of datum?

Wilt u berichten zoeken op onderwerp of op datum, klik dan op de onderstaande mogelijkheden. Uiteraard kunt u bij het zoeken op trefwoord ook gebruik maken van het zoekvenster rechtsboven op de startpagina van deze site.

Onderwerpen

Meer weergeven