Aanbod

Op dit moment is er veel aandacht voor de verbetering van de basisvaardigheden. Lezen en taal staan daarbij centraal. Een toenemend aantal scholen laat zien dat het kiezen voor een nieuwe en bewezen aanpak op korte termijn kan leiden tot hogere opbrengsten en een snel groeiende lees- en leermotivatie. 

Uiteraard is het belangrijk dat het verbetertraject goed in elkaar zit. Dit start bij het neerzetten van de visie en het benoemen van de gewenste aanpak. Van daaruit kunnen de passende leermiddelen en methoden geselecteerd, bekeken en gekozen worden. Daarna is de kwaliteit van de implementatie doorslaggevend. Een goede implementatie zorgt dat de nieuwe aanpak toekomstbestendig wordt. 

Om schoolteams van dienst te zijn, heeft Leertijd.nl een traject ontwikkeld waarbij de verbetering van de basisvaardigheden op het gebied van lezen en taal centraal staat. Met daarbij een belangrijke rol voor de keuze en implementatie van kwalitatief goede leermiddelen en methoden. Hieronder vindt u meer informatie over dit verbetertraject.

Verbetertraject basisvaardigheden lezen en taal (3 pagina's, klik om door te bladeren.)

Klik hier om het bovenstaande document te downloaden in een pdf-versie.

Wilt u meer informatie of een gratis startgesprek? Neem dan contact op met Jos Cöp (info@leertijd.nl, 06-31914789).