Interactieve presentatie Breng leren tot leven met ICT - Stichting Borgesius - Oudenbosch (event)

Dinsdag 14 juni waren collega Vincent Lammers en ik te gast bij de Stichting Borgesius te Oudenbosch. Uiteraard heb ik tijdens de interactieve presentatie weer wat beloften gedaan. Daarom hierbij ten eerste de presentatie. De meeste films die we bekeken hebben, zijn in deze presentatie gehangen. Neem dus de tijd om deze eens rustig te bekijken.Ten tweede nog een verwijzing naar het genoemde tijdschriftartikel 'Vier keer persoonlijk leren. Effectief differentiëren, individualiseren en personaliseren in de 21e eeuw' en de bijbehorende discussiefilm. Als u er wat aan hebt, dan is mijn doel bereikt.

Ten derde de interactieve Hattie-ranking. De meest actuele (en dus Engelstalige) vindt u hier: http://visible-learning.org/hattie-ranking-influences-effect-sizes-learning-achievement/.

Rest mij nog om u te bedanken voor uw aanwezigheid en interactieve bijdrage. Mocht ik u verder kunnen helpen, weet me dan te vinden.

Vriendelijke groeten,

Jos Cöp.