Hoe ICT het leren persoonlijker kan maken - presentatie IPON 2016 - preview

Preview

Nog enkele dagen en het is zover: IPON 2016. Ik hoop u er allemaal weer te ontmoeten. Ik ben er twee dagen en geef zowel op woensdag als donderdag, samen met collega Albert Rouschop, een presentatie. De exacte tijd en plaats vindt u hier. Centraal hierin staan twee dingen. Ten eerste de introductie van de matrix persoonlijk leren, waarin vier manieren om het onderwijs persoonlijk te maken in kaart gebracht worden. En ten tweede, hoe kan het ook anders op de IPON, de bijdrage die ICT hieraan kan leveren. En die is zeker niet gering. Ik noem het gewoon onmisbaar, maar daar praat ik graag op enig moment met u over door.

Vooruitlopend op de activiteiten, vindt u hieronder vast een aantal elementen uit de presentatie. In de livesessie uiteraard aangevuld met films, interactieve werkvormen en meer. Ik hoop dat u na het verhaal energie en ideeën hebt gekregen om op uw eigen wijze samen met uw collega's het leren persoonlijker te maken. Als ik daarbij kan helpen, dan hoor ik het graag.