Inspiratiedag Amerongen

Dank aan alle bezoekers van mijn presentatie op de onderwijsinspiratiedag in Kasteel Amerongen. Eén van de beloftes die ik gedaan heb, is het delen van de presentatie met u via deze website. Bij deze dus.



In de presentatie raakten we de successen die reeds geboekt zijn met het organisatorisch gebruik van ICT. We hebben gekeken naar de meest geavanceerde leerkrachtassistent voor het digitale schoolbord die in Nederland verkrijgbaar is. Het speciale van de nieuwste versie van deze applicatie is dat de leerlijn inzichtelijk is gemaakt over alle jaargroepen heen, waardoor het veel makkelijker wordt om persoonlijke leerroutes samen te stellen. Verder is ook opvallend dat dit type digibordsoftware het hart van de methode is geworden. In het onderstaande promotiefilmpje wordt de werking tot in de details uitgelegd.



Mijn derde belofte betreft de link naar de instructiefilms bij Werkuur, de nieuwe applicatie waarmee u in een handomdraai gepersonaliseerd oefenmateriaal samenstelt in de vorm van een e-book of een geprint boekje. Dit is de link naar de informatie.

Nogmaals dank voor uw aanwezigheid op deze inspirerende dag. Ik heb ervan genoten en ik hoop dat dat ook geldt voor u. Ik wil de organisatoren graag bedanken voor de gastvrijheid. Het was allemaal prima voor elkaar.