Leertijd.nl nieuwsselectie week 38 2020 verschenen

De Leertijd.nl Nieuwsselectie week 38 2020 is verschenen. Weer helemaal gevuld met links naar een groot aantal recente artikelen over leren en innoveren.


Deze nieuwsselectie verschijnt wekelijks, met uitzondering van de schoolvakanties. Ik ben twee jaar terug begonnen met het delen van de nieuwsberichten omdat ik weet hoeveel werk het is om de nieuwe ontwikkelingen goed bij te houden. Waarom zouden we deze inspanning niet gezamenlijk doen door de opbrengst te delen?

Voor mij is het bijhouden van de nieuwsfeiten en recente artikelen noodzakelijk omdat ik in mijn interactieve lezingen, workshops en cursussen altijd de combinatie zoek tussen onderwijskundige ontwikkelingen en de directe actualiteit. Als het even kan ondersteund door recente wetenschappelijke publicaties met evidence informed inzichten. Daarna is het nog maar een kleine stap om dit breed te delen. Vandaar de keuze voor deze opzet. Als u er wat aan hebt, is mijn doel minstens voor een gedeelte bereikt.

Op basis van de nieuwsselectie verzorgen we bij Leertijd.nl kortdurende activiteiten onder het motto 'Doen wat werkt'. Bijvoorbeeld in de vorm van inleidingen, interactieve presentaties, workshops, trainingen en masterclasses. Meestal gebeurt dit als onderdeel van een breder traject of evenement georganiseerd door samenwerkingspartners. Kunnen we u van dienst zijn, dan horen wij het graag.

Met vriendelijke groet,

Jos Cöp

Gemaakt met Padlet