Nieuwsselectie week 2 2022 verschenen

De Leertijd.nl Nieuwsselectie week 2 2022 is verschenen. Weer helemaal gevuld met links naar een groot aantal recente artikelen over leren, lesgeven en onderwijskwaliteit.


Deze nieuwsselectie verschijnt tweewekelijks, met uitzondering van de schoolvakanties. Ik ben een aantal jaren terug begonnen met het delen van de nieuwsberichten omdat ik weet hoeveel werk het is om de nieuwe ontwikkelingen goed bij te houden. Waarom zouden we deze inspanning niet gezamenlijk doen door de opbrengst te delen?

Voor mij is het bijhouden van de nieuwsfeiten en recente artikelen noodzakelijk omdat ik in mijn interactieve lezingen, workshops en masterclasses altijd de combinatie zoek tussen onderwijskundige ontwikkelingen en de directe actualiteit. Als het even kan ondersteund door recente wetenschappelijke publicaties met evidence informed inzichten. Daarna is het nog maar een kleine stap om dit breed te delen. Vandaar de keuze voor deze opzet. Als u er wat aan hebt, is mijn doel minstens voor een gedeelte bereikt.

Op basis van de nieuwsselectie verzorgen we bij Leertijd.nl kortdurende activiteiten onder het motto 'Doen wat echt werkt'. Bijvoorbeeld in de vorm van inleidingen, interactieve presentaties, workshops, en masterclasses. Daarnaast is er een breed aanbod op het gebied van onderwijskundig advies en interimmanagement. Meer informatie vindt u hier. Wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groet,

Jos Cöp

Gemaakt met Padlet