Presentaties

Leertijd.nl wordt regelmatig gevraagd voor het geven van presentaties in de vorm van keynotes, masterclasses, lezingen of workshops. Meestal worden deze verzorgd door Jos Cöp. Ze kunnen gaan over uitlopende onderwerpen maar raken altijd de trends en ontwikkelingen op het gebied van leren, organiseren en innoveren.


Wilt u een beeld krijgen van bovengenoemde activiteiten? Neem dan een kijkje bij de recente presentaties.

Leertijd heeft recentelijk ook nog een speciale website gelanceerd met inspirerende presentaties en verhalen over beter leren in de 21e eeuw. Dit project heet 'Tien keer beter' en de opbrengst ervan is een uitwerking van tien leerkansen in de vorm van multimediale online presentaties. Deze zijn geschikt voor zelfstudie, maar kunnen ook onderdeel zijn van onze een keynotes, workshops of masterclasses. U vindt de speciale website met interactieve presentaties hier.

Berichten uit deze site zoeken op onderwerp of datum?

Wilt u berichten zoeken op onderwerp of op datum, klik dan op de onderstaande mogelijkheden. Uiteraard kunt u bij het zoeken op trefwoord ook gebruik maken van het zoekvenster rechtsboven op de startpagina van deze site.

Onderwerpen

Meer weergeven