Leertijd.nl nieuwsselectie week 20 2019

De Leertijd.nl Nieuwsselectie week 20 2019 is verschenen. Weer helemaal gevuld met links naar een groot aantal recente artikelen over leren en innoveren.

Deze nieuwsselectie verschijnt wekelijks, met uitzondering van de schoolvakanties. Ik ben twee jaar terug begonnen met het delen van de nieuwsberichten omdat ik weet hoeveel werk het is om de nieuwe ontwikkelingen goed bij te houden. Waarom zouden we deze inspanning niet gezamenlijk doen door de opbrengst te delen? Voor mij is het bijhouden van de nieuwsfeiten en recente artikelen noodzakelijk omdat ik in mijn interactieve lezingen, workshops en cursussen altijd de combinatie zoek tussen onderwijskundige ontwikkelingen en de directe actualiteit. Als het even kan ondersteund door recente wetenschappelijke publicaties met evidence based inzichten. Daarna is het nog maar een kleine stap om dit breed te delen. Vandaar de keuze voor deze opzet. Als u er wat aan hebt, is mijn doel minstens voor een gedeelte bereikt.

Jos Cöp

Gemaakt met Padlet